perjantai 7. lokakuuta 2016

Kaikki korjattu

Tällä viikolla on ollut kylmiä oitä ja aamuja, pakkasta ihan oikeasti ehkä viitisen asstetta. Eilen nostin kasvimaalta viimeisetkin eli purjot. Omenoita on kyllä vielä puiden yläoksilla ja täytynee odotella, milloin ne tippuvat alas tai saan ne haaviin tiputettua.
Eilen illalla keitin ensimmäisen erän omenasosetta. Tänään täytyisi jatkaa. Aion kyllä laittaa myös osan talteen odottamaan syöntiä. Antonovkatkin ovat yllättävän madottomia, tiedä sitten auttoiko hajusaippua oksalla, vai mistä kese.
Viimesisä saaliita kasvimaalta ovat olleet myös kehäkukat. Kylvin niitä melko myöhään kasvimaan koloihin ja ne alkoivat kukkimaan melko myöhään. Olen niitä sieltä sitten tuonut aina muutaman keittiön pöytää ilahduttamaan.
Pakkanen on mustuttanut tietysti kukkia, mutta miljoonakellot ovat säästyneet taimilavassa, mutta yllättäen kyllä myös terassilla ollut ruukku on vielä hiukan kukassa.
Seuraavaksi on vuorossa kompostin levitys ja talvivalkosipulin istutus. Menee loppukuulle, ensi viikolle on muuta touhua - ellei sitten maanantaina:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ja kokemuksia